ویزای استارت آپ استرالیا
ویزای استارت آپ استرالیا، یک ویزای 4 ساله برای کسانی است که قصد سرمایهگذاری برای توسعه یک شرکت یا تجارت در این کشور را دارند. این ویزا، در دسته ویزای زیرکلاس 188 قرار گرفته و نوعی از ویزای سرمایه گذاری استرالیا است.
مزایایی ویزای استارت آپ استرالیا
- انجام فعالیتهای تجاری و کارآفرینی در استرالیا
- امکان اقامت در استرالیا به مدت چهار سال و سه ماه
- امکان بهرهمندی از مزایای برنامههای متعدد کارآفرینی در استرالیا
- حمایت از اعضای واجد شرایط خانواده برای رفتن به این کشور
- امکان اقدام برای اقامت دائم (در صورت واجد شرایط بودن)
شرایط اخذ ویزای استارتاپ کشور استرالیا
شرایط سنی | حداکثر 55 سال |
مهارت زبانی | تسلط کافی به زبان انگلیسی و نمره آیلتس 6 |
بودجه موردنیازبرای سرمایهگذاری | 200,000 دلار استرالیا |
فعالیتهای تجاری مجاز | کلیه فعالیتهای کارآفرینی مطابق با ایدههای نوآورانه که منجر به تجاریسازی یک محصول یا خدمات؛ و یا ایجاد و توسعه یک شرکت یا کسب و کار شود. |
فعالیتهای تجاری غیرمجاز | سرمایهگذاری در حوزه املاک و مستغلات، استخدام کارگر، خرید حق امتیاز یک کسبوکار یا شرکت موجود و فعال در استرالیا |
مراحل اخذ ویزای استارت آپ استرالیا
- تکمیل و ارسال فرم اظهار علاقه یا EOI (Expression Of interest) در سیستم “SkillSelect”
- دریافت تأییدیه از آژانس ایالتی یا منطقهای مورد هدف در استرالیا برای کارآفرینی و ایجاد استارتاپ
- درخواست اخذ ویزا تا سقف 60 روز بعد از دریافت دعوتنامه
- ارائه مدارک اخذ ویزا به سفارت استرالیا
- انتظار برای موافقت با اخذ ویزا
دریافت اقامت دائم از طریق ویزای استارتاپ استرالیا
ویزای استارت آپ استرالیا یک ویزای 5 ساله است. در طول این پنج سال هر زمان ۲ سال روی ایده خودکار کرده باشید (در صورت گذشت 3 سال از زمان دریافت ویزا) میتوانید برای اقامت دائم خود درخواست خود را ارسال کنید. هنگام ثبت پرونده میتوانید داخل یا خارج از خاک استرالیا باشید.
- سه سال از ویزای شما گذشته باشد.
- دو سال از نوآوری شما و پیادهسازی آن گذشته باشد.
- برای اثبات نوآوریتان باید یکی از دو شرط زیر را انجام داده باشید:
الف- داشتن دو شاخص موفق (key success factors)
ب- داشتن یک شاخص موفقیت (key success factors) و سه شاخص حمایتکننده موفقیت (supporting success factors)
شاخصهای موفقیت (key success factors) شامل موارد زیر هستند:
- استخدام ۲ کارمند در استرالیا که اقامت و یا شهروندی داشته باشند.
- ایجاد درآمد ۳۰۰ هزار دلار در یک سال
- دریافت ممتد فاند و یا جذب سرمایه بابت ایده خودتان در استرالیا
- filing a provisional patent or acquiring a standard or innovation patent
- مشارکت در یک پروژه با دانشگاهی در استرالیا
- فرو ایدهتان در استرالیا باقیمت حداقل ۲ میلیون دلار
شاخصهای حمایتکننده موفقیت (supporting success factors) موارد زیر هستند:
- تطبیق ایده نوآورانه شما در قسمتهای دیگری از بیزینس
- دریافت تأییدیه موفقیت از نمایندهای در یک ایالت
- دریافت نامینیشن از یک corporate sector
- ایجاد حداقل یک بیزینس دیگر و یا مشارکت در دو بیزینس دیگر
- دریافت یک جایزه رسمی یا یک recognition
- دریافت فاند و یا شمارکت در دریافت فاند عموم
بیشتر بخوانید :
هزینه ویزای استارت آپ استرالیا
متقاضی اصلی: 4115 دلار استرالیا
نفر همراه: 2060 دلار استرالیا
فرزندان هرکدام: 1030 دلار استرالیا
نحو اقدام برای ویزای استارت آپ استرالیا
جهت دریافت ویزای استارت آپ استرالیا شما باید با یکی از ساپورتر ها مذاکره کرده و با آنها توافق کنید و بعدازآن بر اساس توافقی که با آن ساپورتر کردهاید، برای گرفتن نامینیشن یا پذیرش یا همان دعوتنامه از همان ایالت اقدام کنید. بعدازاینکه پذیرش ایالت را دریافت کردید میتوان گفت که بخش مهم کار انجامشده است.
فرصت های راه اندازی استارت آپ در استرالیا
- صداقت و شفافیت همهجانبه در سیستم کسبوکارهای استرالیا
- داشتن درآمد کافی نسبت به کار انجام شده
- نزدیکی به کشورهای آسیایی و امکان ارتباط سادهتر با آنها
- تنوع فرهنگی بالا در میان مردم استرالیا و بهرهمندی از تنوع بالای مخاطبان هدف با دیدگاههای مختلف
- سطح زندگی مطلوب در استرالیا و بهرهمندی از زیباییهای طبیعی در کنار فضای مدرن شهری
- ثبات قابل توجه اقتصادی و سیاسی
- بهرهمندی از طیف گسترده نیرویکار تحصیلکرده و ماهر
ویزای استارت آپ استرالیا و شرایط پذیرش هر ایالت
هر ایالت از ایالتهای استرالیا شرایط خاصی را برای ویزای استارت آپ استرالیا (فارغ از شرایط یکسان اداره مهاجرت) اعلام میکند.
برنامه ویزای استارت آپ ایالت استرالیای جنوبی که بهتازگی راهاندازی شده برنامهای است ایده آل برای آنها که دارای ایدهای نوآورانه برای راهاندازی یک بیزینس در استرالیای جنوبی هستند. ایدهای که میتواند و دارای این قابلیت هست که در برهه زمانی 5 ساله ویزای 188، شرایط و معیارهای ویزای ساب کلاس 188 اداره مهاجرت را برآورده کند.
بنابراین اگر دارای مدرک زبان معادل 6 آیلتس در هر مهارت هستید و قصد زندگی در استرالیای جنوبی رادارید این ویزا مناسب شماست بهشرط آنکه آماده راهاندازی یک ایده در این ایالت باشید که دارای پتانسیل تبدیلشدن به یک استارت آپ با رشد بالا و پتانسیل قوی در آینده باشد.
شرایط اقدام برای ویزای استارت آپ استرالیای جنوبی
1) شما دارای دانش، تخصص یا سابقه کار در محصول یا خدمات موردنظر هستید.
2) پلن پیشنهادی شما دارای پتانسیل تبدیلشدن به یک استارت آپ با رشد بالا و پتانسیل آینده برای استخدام کارمندانی از استرالیای جنوبی خواهد بود.
3) پروژه شما بیشتر داراییها و کارکنان خود را از استرالیای جنوبی خواهد داشت.
4) بتوانید نامه پشتیبانی از یکی از ارائهدهندههای منتخب ایالت ارائه کنید مبنی بر اینکه فعالیت تجاری کارآفرینی پیشنهادی شما را بررسی و تأیید کرده است.
5) نمره آزمون زبان معادل 6 آیلتس را بعد از دریافت نامه ساپورت و هنگام ثبت EOI ارائه دهد.
نکات حائز اهمیت برای استارت آپ استرالیای جنوبی
برای برآوردن شرایط دریافت دعوتنامه برنامه ساب کلاس 188e ایالت استرالیای جنوبی این نکات هم باید مدنظر قرار گیرند:
- متقاضیان 55 سال به بالا در زمان دعوتنامه باید نشان دهند که فعالیت کارآفرینی پیشنهادی برای استرالیا جنوبی از مزایای اقتصادی استثنایی برخوردار خواهد بود.
- دارندگان ویزای تحصیلی قادر به اقدام برای این ویزا نیستند.
- مسیر دریافت اقامت دائم این ویزا پس از سه سال از گذشت ویزا و ۲ سال از ایجاد ایده و در صورت ایفای تعهدات و شرایط تصریحشده در همین مقاله در دسترس خواهد بود.
- اولویت با پیشنهادهایی است که ذیل 9 سکتور یا بخش اولویتدار ایالت استرالیا جنوبی باشد.
9 اولویت اقتصادی و صنعتی استرالیای جنوبی برای طرح 2030:
اولویتهای رشد اقتصادی استرالیای جنوبی در قالب طرح استراتژیک رشد صنعتی این ایالت تا سال 2030 ارائهشده است و در حال حاضر در حال اجراست. این طرح در واقع نقشه راه سکتورهای صنعتی و اقتصادی برای رسیدن به اهداف مشخص تا سال 2030 میباشد. این اهداف شامل رشد اقتصادی و صنعتی و همچنین ایجاد مشاغل جدید در ایالت میباشد و در سکتور بهطور جداگانه شامل برنامههای خاص میباشد.
1- توریسم: از اهداف ریشهای این طرح این است که هزینههایی که توریستها در سال 2018 به میزان 6.8 میلیارد دلار کردهاند را به رقم 12.8 میلیارد دلار در سال 2030 برساند و انتظار میرود 16000 شغل جدید در سال 2030 در این صنعت ایجاد شود.
2- آموزش بینالمللی: از اهداف ریشهای این طرح، افزایش آورده این صنعت از 1.8 میلیارد دلار در سال 2018 به 3 میلیارد دلار در سال 2030 میباشد. همچنین افزایش ثبتنامهای سیستم آموزش بینالمللی از 38 هزار نفر در سال 2018 به 71 هزار نفر در سال 2030 و نیز ایجاد 23500 شغل جدید در سال در این صنعت مور انتظار میباشد.
3- صنایع دفاعی: مهمترین هدف ریشهای این طرح ایجاد 4000 شغل مستقیم در صنعت کشتیسازی در سال 2030 میباشد.
4- صنایع غذایی، نوشیدنی و Agribusiness: هدف نهایی این طرح رسیدن به 23 میلیارد دلار درآمد خالص از این صنعت در سال 2030 میباشد. این رقم در سال 2018 با 15.2 میلیارد دلار برابر بوده است.
5- فرا تکنولوژی: هدف نهایی این طرح رسیدن به 365 میلیون دلار ارزشافزوده ناخالص در سال 2030 از ارزشافزوده ناخالص 204 میلیون دلار در سال 2018 میباشد.
6- بهداشت، درمان و تولیدات داروئی: انتظار میرود ارزشافزوده این صنعت از رقم 2.3 میلیارد دلار در سال 2018 به 5 میلیارد دلار در سال 203 برسد.
7- انرژی و معدن: رسیدن به صادرات 13 میلیارد دلار در سال 2030 از میزان 5 میلیارد دلار در سال 2018 از اهداف نهایی این طرح است.
8- صنایع فضایی: رسیدن به رشد 5.8 درصد سالانه در سال 2030 که در سال 2018 برابر با 3.3 درصد بوده است، در کنار رسیدن به ارزشافزوده ناخالص این صنعت از 140 میلیون دلار در سال 2018 به 250 میلیون دلار در سال 2030 اهداف نهایی این بخش در صنعت میباشند.
9- صنایع خلاقانه: این صنایع به ده زیرشاخه تبدیل میشود و صنایع و سکتورهایی از قبیل تبلیغات، برادکستینگ، موسیقی، صنعت چاپ، بازیهای کامپیوتری، تولیدات تلویزیون و سینما، طراحی، معماری، صنعت مد، هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی در این سکتور اصلی قرار دارند.
این طرح برای رسیدن به هدف 2.1 میلیارد دلار ارزشافزوده در سال 2030 از میزان 1.2 میلیارد دلار در سال 2018 برنامهریزی شدن است.
5 سرویسدهنده استارات آپ مورد تایید ایالت استرالیای جنوبی جهت صدور letter of Suppoer
1. Stone & Chalk: این انجمن در حوزه تخصصی راهاندازی و توسعه استارت آپ وسیعترین عرصه فعالیت در استرالیاست که در سیدنی، ملبورن و آدلاید مستقر است؛ و یکی از service provider های استارت آپ محسوب میشود. در ملبورن، سیدنی و آدلاید مراکز فعال دارد. زمینه فعالیت این سرویسدهنده در حوزه فرا تکنولوژی (HiTeck) بوده و هر سکتور با موضوع فراتکنولوژی توسط این شرکت سرویسدهی میشود. چند نمونه از قدرتمندترین شرکتهایی که با این سرویسدهنده کار میکنند، شرکتهای آمازون، گوگل،Myriota (فعالیت در سطح بینالمللی در حوزه IOT،nanosatellite، تحقیقات گسترده و عمیق در صنعت تلکام) و موسسه ماشین لرنینگ استرالیا میباشند. بخش علوم هوا-فضا در این شرکت بهطور ویژه با شرکتهای Myriota،Smartsat CRC و Australian Space Agency همکاریهای مشترک دارد.
2. New Venture Institute (NVI): موسسه Flinders New Venture بخش ویژه تحقیقاتی دانشگاه Flinders میباشد که دربرترین منطقه نوآوری استرالیا در تونسلی واقعشده است، طیف وسیعی از برنامهها و خدمات را به استارتاپ ها و مشاغل در شش حوزه متمرکز تولید پیشرفته؛ انرژی، آب و پایداری، سلامت، شراب، گردشگری و کشاورزی ارائه میکند.
3- Moonshots: سنگ بنای این شرکت خلاقیت در حوزه استارت آپ میباشد و حوزه فعالیت آن علوم فضائی، بایوتکنولوژی، هوش مصنوعی و فرا تکنولوژی، کشاورزی، آموزش و صنایع دفاعی میباشد. این شرکت یکی از ارائهدهندگان فضای فیزیکی به کارآفرینان استرالیا جهت همفکری و مشاوره میباشد. سه مورد از معتبرترین شرکتهایی که با Moonshots فعالیت استارت آپی دارند، Numedico، ResearchSat و Loftus Technology میباشند.
4- ThincLab: این سرویسدهنده توسط Adelaide Business School اداره میشود که درواقع مهمترین بخش آموزش تجارت و بازرگانی University of Adelaide میباشد. این موسسه در پنج نقطه از جهان فعال است و در 28 سال گذشته از کارآفرینان در مراحل اولیه خود حمایت کرده و انکوباتوری تخصصی در زمینههای فنّاوری کشاورزی و غذا بوده است. حوزه تخصصی فعالیت ThncLab شامل، کشاورزی، هوش مصنوعی و دیپ تکنولوژی، بهداشت درمان و صنایع دارویی، امنیت شبکه و فاین تک میباشد.
5- The Innovation & Collaboration Centre (ICC): موسسه ICC دارای برنامههای ویژهای برای حمایت از استارت آپ هاست. یک برنامه شتابدهنده سهماهه دارد که شامل کارگاههای آموزشی ویژه بنیانگذاران، مشاوره تجاری یکبهیک و پشتیبانی از توسعه تجاری شرکتهای دانشبنیان استدارای سابقه پشتیبانی از راهاندازی فناوریهای پیشرفته و نرمافزاری است که مطابق با طرح توسعه بخش فناوری پیشرفته استرالیای جنوبی و همچنین استراتژی بخش فضایی این ایالت است و از سال 2015 بیش از 100 شرکت نوپا را پشتیبانی کرده است. سکتورهای فضا، فناوری پیشرفته و بنگاههایی اجتماعی موردحمایت این موسسه قرار دارند.
دلایل عدم پذیرش ویزای استارت آپ استرالیا
- حالتی که شما میخواهید یک شعبه یا فرانچایز ایجاد کنید.
- حالتی که میخواهید یک بیزینس را خریداری کنید.
- اگر بخواهید روی فعالیتهای ساختوساز کارکنید.
- فعالیتهایی که میخواهید تمرکز خود را روی استخدام نیروی کارگر کنید. درواقع فعالیتهایی که ایده شما با تمرکز بر روی نیروی انسانی کارگر باشد.
سوالات منداول ویزای استارت آپ استرالیا
مراحل اخذ ویزای استارتاپ در استرالیا چگونه است؟
این فرآیند شامل تکمیل و ارسال فرم ابراز علاقه (EOI) از طریق سیستم SkillSelect، دریافت تاییدیه از یک ایالت یا آژانس منطقه هدف در استرالیا برای کارآفرینی و ایجاد استارتآپ، درخواست ویزا ظرف 60 روز پس از دریافت دعوت نامه، ارسال مدارک مورد نیاز به سفارت استرالیا و منتظر تایید برای دریافت ویزا.
شرایط اخذ ویزای استارتاپ در استرالیا چیست؟
برای واجد شرایط بودن برای ویزای استارتاپ در استرالیا، باید شرایط خاصی را داشته باشید. شرایط اصلی شامل داشتن یک طرح تجاری مشخص، رعایت شرایط مربوط به زیر کلاس ویزا و رعایت معیارهای کلی برای ویزا می باشد.
چه مدارکی برای درخواست ویزای استارتاپ در استرالیا لازم است؟
مدارک خاص مورد نیاز ممکن است متفاوت باشد، اما به طور کلی، شما باید مدارکی مانند پاسپورت معتبر، مدرک تجربه تجاری یا سرمایه گذاری، مدرک مهارت زبان انگلیسی، اسناد مالی و یک طرح تجاری واقعی را ارائه دهید.
دریافت ویزای راه اندازی در استرالیا چقدر طول می کشد؟
زمان پردازش ویزای راه اندازی در استرالیا می تواند متفاوت باشد. توصیه می شود برای دریافت دقیق ترین اطلاعات، زمان های پردازش فعلی را در وب سایت رسمی وزارت امور داخله بررسی کنید.